Hány LE egy 1986os évjáratú Chevrolet camaro 5.7 v8, és milyen oktánszámu benzin a legjobb neki?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 13:30
21/29 A kérdező kommentje:
Találtam egy 1969 5700ast arra 333Le hirdetnek.Szoval nem tudom akkor
2011. ápr. 8. 15:25
22/29 anonim válasza:
A régiek erősebbek voltak. Akkor még nem volt olajválság, és 2-3 sebességes váltókkal nyomatták... Ahhoz sokkal több erő kellett... Sok régi gép 2x olyan erős is volt, mint a 90-es évek beliek. Viszont kb. ugyanúgy mentek. Hiszen fejlődött a váltótechnika... Megjelent a 4. és 5. sebesség is.
Te évjáratot kérdeztél. Én a teljes generációt is elmondtam. :) Ha nem hiszed, nem hiszed. :)
23/29 A kérdező kommentje:
Hiszek én csak tényleg a végére akarok járni,hogy kamuzik e vagy sem,vagy valami olyan motor van benne ami tényleg annyi amit ő mondott.Mindenesetre köszi szépen az infókat,esetleg ha tudsz valamit még ezzel kapcsolatban szivesen fogadom. Üdv Lacco
2011. ápr. 8. 15:40
24/29 A kérdező kommentje:
Mit jelent ez 191 cid?
2011. ápr. 8. 15:56
25/29 anonim válasza:
Visszatérve a kérdéshez: ha gyári, akkor éppen a USA-ban alkalmazott normál 86-os miatt nem túl magas a kompresszió, szóval felesleges lenne bele a 95-ösnél magasabb oktánszámú lötty. :)
26/29 lodarazs válasza:
191 cid = 3130,49 cm3
Cubic inch egy angolszász mértékegység, tehát az egy V6.
27/29 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam énis hogy nem tul nagy a süritési viszony,tehát jobb neki az alacsonyabb oktánszámú benzin.
Ezt a cid dolgot a wikipédian néztem csak nem tudtam eldönteni,mit akar jelenteni.Köszi
2011. ápr. 8. 20:46
28/29 A kérdező kommentje:
Beszéltem a haverral,azt mondja épített a verda,semmi nem gyári rajta,így akkor elképzelhető.
2011. ápr. 9. 11:01
29/29 anonim válasza:
Én szoktam látni azt a kék kocsit. Én is járnék usacarral ha tehetném, de csak buszra telik :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!