Egy eladó használt autó hány százalékát szokták általában elengedni? (többi lent)
Érdekelne hogy egy 700ezres autóból kb mennyit szoktak engedni a kereskedők, illetve mennyit a magánszemélyek. Magánszemélyek többet szoktak engedni?
Ezekből mennyit lehet lealkudni kb?
Magánszemélyes: [link]
Kereskedéses: [link]
hát örülnék ha 100-at elengedne, de nem hiszem hogy annyit el fog, mindenesetre megpróbálok azért alkudni hátha nem csak keveset enged. :)
Te mennyit adnál a fenti autók valamelyikéért?
Amúgy köszönöm a választ!
Minden autónak ki tudják taposni a lelképt lehet az 1,4 is akár. Nekem a 4-es hengert kellet helyre pofozni mert szorult ls mint kideráűlt nem azért mert szarrá hajtották hanem mert megforralták és nem álltak meg vele rögtön. Meg lett csinálva át lett nézve a motor ki lett olvasva a komputer és a kocsi teljesen jó.
Nekem hogy a nevemen van a gép 22 éves pestiként B1-ben 10ezer a biztosítás rá negyed évre (ASTRA).
Az hogy erőtlen a motor az is hülyeség. Persze ne várd hogy 5-ös sebességben még sokat fog gyorsulni nem is próbálgattam mert nem igazán járok pályára. De még ez a kocsi 3-asban is lép és nem is kocsit. Nem rallyzok vele de nem egyszer bekóstolták a lámpánál az idióta suzukisok hondások hogy otthagynak én meg szépen utolértem őket úgy hogy 2500nél nem pörgettem tovább.
Tegnap 20:28-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!