Hátsó lámpabúra sötétítést szeretnék! Hol tudok venni ilyen sötétített lámpabúrát Corsa b re? Vagy hogyan tudnám megcsináléni magamnak? Van ez a motip búraspay hogyan használjam?
Magadnak sehogyan se próbáld. A lámpák esetén nem csak annyi van megszabva, hogy valahogyan világítson, hanem vannak előírások a kibocsátott fényerőre. Ezt a gyári lámpa a gyári burával pontosan tudja hozni. Ha lefújod valami festékkel, nem fog úgy világítani, ahogy a szabályozás megköveteli. Igaz, az E-jelzés benne lesz, de nem vehetsz részt vele a forgalomban. Illetve senki nem garantálja neked, hogy onnantól kezdve valóban látszani is fog a hátsó lámpád és nem rohan beléd valaki, mert napsütésben nem látta, hogy fékezel. Tudom, csak érzéssel fogod lefújni, nem vastagon, de ha még sosem használtál szóróflakont, akkor lehet, hogy nem is tudsz vele szép, egyenletes bevonatot létrehozni, ráadásul kétszer egymás után, hogy egyformán világítsanak a lámpák.
Ha sötétített hátsó lámpára vágysz, akkor valamelyik tuningbolt kínálatában keresd. A B Corsa eléggé gyakori és népszerű tuningalap, bőven vannak hozzá alkatrészek. Illetve márka- vagy típusfórumokon is szétnézhetsz, én is ráakadtam 1-2-re, ahol egész jó alkatrészforrásokat említenek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!