Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Astra H. Szerintetek ez...

Opel Astra H. Szerintetek ez jó autó?

Figyelt kérdés
[link] [link]
2011. ápr. 2. 19:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
se nem jó, se nem rossz
2011. ápr. 2. 19:38
 2/11 A kérdező kommentje:
ja...akkor közepes...? xD
2011. ápr. 2. 19:38
 3/11 anonim ***** válasza:
igen, olyan erős középmezőny
2011. ápr. 2. 19:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Csak az OPC típusoknál lehet igazán érezni,hogy akadnak temperamentumos lovak a motorháztető alatt. Az 1.4 1,6 benzines és az 1.3 CDTI egy rakat vérszegény hulladék. Sajnos ez az igazság,lehet bármit mondani,hogy márpedig nekünk ilyen van és apának nagyon megy,meg ilyesmi,de volt szerencsém ezeket az erőlködő autókat rövid ideig használni. Soha többet ilyeneket ! A régi szívó dieselem jobban ment mindegyiktől.
2011. ápr. 2. 20:55
 5/11 A kérdező kommentje:
nekünk 1,7es dieselünk van és apukám nagyon meg van vele elégedve!végülis ha külsőt nézünk akkor szerintem jól néz ki!
2011. ápr. 2. 22:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Úgy bírom, hogy ezen az oldalon annyi önjelölt schumacker van, akiknek mindig kel, hogy 120-nál is húzzon az autó...
2011. ápr. 3. 09:55
 7/11 anonim ***** válasza:
**kell
2011. ápr. 3. 10:03
 8/11 anonim ***** válasza:

#9:55 !

Igen kell,hogy húzzon a gép !

Miért?

Csak abba gondolj bele,ha egy meggondolatlan előzésbe kezdesz,vagy rosszul méred fel a szemből érkező sebességét és csak az autód erejével, és annak TEMPERAMENTUMÁVAL védhetnéd ki egy kialakulóbán lévő balesetet. Csak ennyit jelentenek a lóerők semmi többet. Akár életet is menthet .

Voltam már ilyen helyzetben,tudom miről beszélek annak ellenére,hogy nem vagyok az a Sumacher típus .

2011. ápr. 4. 23:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló ugye te nem vagy több 20 évesnél?Nem bántásképpen mondom de a kommentedből erre következtetek.A vezetéstechnika nem lóerő kérdése.Persze jó ha van az ember alatt ménes,mert megpakolva,előzésnél stb előnyt jelent de nem múlik rajta semmi.Nyilvánvalóan ha az autód egy gyengécske darab akkor nem fogsz olyan előzésbe kezdeni amit nem tudnál biztonsággal befejezni.Ez már viszont rajtad múlik...és ez AGY kérdése nem lóerőé.
2011. jún. 13. 11:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Na igen!Ha mindenki agy szerint vezetne,talán nem is lehetne hallani balesetekről.

Majd rájössz 1x....

2011. jún. 13. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!