20 éves Ladába Immobiliser? Ez Komoly?
2011. ápr. 2. 10:44
11/16 anonim válasza:
Egy Ladába én se ülnék bele az biztos, akkor inkább buszozok.. 500-ért már 2 légzsákos, el. ablakos, riasztós, szervós, ABS-es kocsit lehet kapni..
12/16 anonim válasza:
HÁt kedves első képzeld el, hogy van, akinek eszébe jut ellopni egy ilyet is. Ugyanis az enyémet ellopták. 1 hónapja. Forgalmas út menti parkolóból. Debrecenben.
13/16 A kérdező kommentje:
Pffff durva.
Tuti ellopták, és nem elszállította a közterület felügyelet mert roncsnak nézték? ;)
2011. ápr. 2. 14:39
14/16 anonim válasza:
Micsoda egy balfék ez a kérdező...
"Törnek a ladák, inkább egy toyota"... EZ olyan kis b*zisan hangzott :D
Ennyit tudsz.
Sose ültél még ladában.
15/16 anonim válasza:
Inkább ülnék egy Ladában főleg balesetnél mint egy fostalicska Suzukiban.
16/16 anonim válasza:
"Tuti ellopták, és nem elszállította a közterület felügyelet mert roncsnak nézték?"
De igen roncsnak nézték. Biztos. Éjfélkor két kib*zo*t c**ány. Majdnem el is kaptam őket.
Na ez Magyarország!! És továbbra sem értem, miért baj, ha egy Ladában immobiliser van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!