Mit kell tudni a motorokról/robogókról?
Sziasztok! 16 éves vagyok és idáig nem nagyon foglalkoztam autóval, motorral, stb... Sajnos nekem ezek kimaradtak az életemből.., mert apám nem tartotta annyira fontosnak, h elmagyarázzon egy-két dolgot...
Így 16 évesen eljutottam odáig, h ha itt lenne előttem egy autó/motor, annyit tudnék róla, hogy hova kell bedugni a slusszkulcsot... A kérdés(ek) igazából az lenne, hogy az "ennyire kezdőknek" is elmagyarázzák-e a dolgokat egy tanfolyamon, ill. milyen jogsit kell leraknom, ill. honnam tudjam melyik motor lenne nekem jó..
Kérlek segítsetek egy abszolút lámának :D Nagyon fontos lenne, mert nagyban megkönnyítené egy motor az életemet.
(ui. Tudom h még nem tehetek autó jogsit! :D)
Tényleg attól függ mi érdekel részletesen.
Ha csak nagy vonalakban akarod: asszony nem ember, sör nem alkohol, a motor nem játék... :D
De ha olvasgatnál, akkor a [link] -n tudom ajánlani a "szervíz" és a "vezetéstechnika" menüpontokat, bár az előbbi nem túl bő.
(remélem jól értelmezem hogy főleg a motorozás érdekel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!