Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik CROSS gépet vennéd...

Melyik CROSS gépet vennéd meg? (kép)

Figyelt kérdés

Sajnos csak ennyi pénzem van rá és ezek közül kellene válogatnom,csak nem tudom melyik legyen!Bellinkelek párat,ha megnéznéd őket azt megköszönném,amelyikre te gondolnál azt a válaszod mellé linkeld vissza!Ha véleményt is írsz hogy miért az,akkor még jobb!:)

Köszi!

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Kicsit sok lett a link!:)

2011. márc. 31. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Én a helyedben ezt is megnézném, mivel énnekem volt ilyenem, és ment mint a nyúl, ennél jobbat nem találsz, ráadásul bagóért van:D
2011. márc. 31. 21:20
 2/6 anonim ***** válasza:
jaj, itt a link: [link]
2011. márc. 31. 21:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a legjobb választás így képek alapján. Külsőleg egybe van az évjárata valós, ellenben a többivel legalább 2 évvel fiatalabbnak vannak írva. Ennek az ára is tűrhető, alkuval még jobb.Mivel cross mocik tuti kell rá költeni megvétel után, és ezt meg tudod tenni a maradék pénzből. Ha nincs is semmi cserés dolog rajta akkor is jó átnézni, mert megéri, minthogy véletlenül valami szétmegy és többszörösébe kerül, mint, ha átnézed és kicserélsz valamit. Illetve ha fiatalat akarsz akkor az aluvázas CR, de énnekem személy szerint nem tetszik, ha aluvázas akkor 2003 feletti:) De lényegében én ezt választanám: [link]
2011. márc. 31. 21:39
 4/6 anonim ***** válasza:
én csakis CR-t vennék, ha csak ennyi van rá pénzből, de ha nekem sok lenne én 450es, 2009-es Suzuki Rm-Z vennék, az gép:D, vagy CR 500, de az veszélyes, próbáltam már pár gépet...
2011. márc. 31. 22:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Én magamnak cr 500-ast vennék,de mindenkinek más a véleménye.
2011. ápr. 1. 07:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is.
2011. ápr. 1. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!