A robogó variátor szíja könnyen szakad?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy ha már el van kopva.
Ha pl 15mm széles és 16,5 mm volt új korában akkor még használható egy kis ideig anélkül hogy elszakadjon?
Meg van az új szíj csak a célszerszámot nem sikerült még beszereznem, így nem tudom biztonságosan(anélkül hogy a hűtőborda letörjön) letekerni a főtengely anyát.
2011. márc. 31. 18:24
1/5 anonim válasza:
nem szakad el de ne használd sokáig igy
2/5 anonim válasza:
Ha már látszik, hogy rojtos vagy repedezett akkor mindenképpen cseréld, mert tud csúnya károkat okozni, nekem majdnem balesetem lett a szíjszakadás miatt.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem rojtos és nem is repedezett, csak a szélessége csökkent.
2011. márc. 31. 21:34
4/5 anonim válasza:
15mm-es már bőven csereérett. AMúgy szerszámnak a cseréhez vegyél egy olajszűrő fogót,és azzal lejön simán a variátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!