Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gumicsere motoron hogyan?

Gumicsere motoron hogyan?

Figyelt kérdés
Aki cserélt már első gumit írja le légyszi, hogy csinálta!
2011. márc. 31. 17:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Milyen motorod van? Ha van sok felszerelésed akkor első állványra fel, anya leteker , tengely kihúz és lent a kerék. Elviszed gumishoz. És vagy viszel új gumit vagy ott veszel ha van rá lehetőség és felteszi max egy ezresé. ( azért kell a mostani motoroknál a gumishoz vinni mert: 1. ragasztani kell a felnire, első felfújáshoz nagynyomású kompresszor kell , a gumis 2 perc alatt leveszi a régit és ennyi idő alatt felteszi az újat!

Ha nincs állványod akkor közép sztender és amikor veszitek ki a kereket meg kell emelni a motor elejét ( minimum 2 ember kell ehhez. 1. megemeli 2. kiveszi a kereket. Na most ha R1-ed van akkor ne emelgesd hanem szerviz és kicserélik , megcsinálnak mindent persze jópénzért. Ha simsonod van akkor nem kell gumis se. Ugyan úgy kiveszed...te leveszed a gumit fel az ujjat felfújni visszatenni ugyan úgy ahogy kiszedted és mehet...

2011. márc. 31. 17:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Nálam robogónál....

Középsztenderre fel, öregapám emelte a motor elejét, én kicsavartam az első tengelyt, kerék le, és egy tuskóra addig ráállítottam a villát.

Elvittem gumishoz, kb 2 perc alatt lecserélte a gumit 500 ft volt.

Ha elől tárcsaféked van akkor lehet hogy szét kell feszegetni a fékbetéteket, ezt öregapám egy lapos csavarhúzóval oldotta meg. (betétek közé csavarhúzó be, és ráfeszít izomból, én meg közbe fej fog, és káromkodás közeli állapotba kerül.

Arra figyelj hogy a tengelyt olyan helyre rakd addig hogy ne sérüljön, és amikor visszarakod akkor zsírozd meg egy kicsit.

2011. ápr. 1. 04:31
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Kerék ki,gumi le,újgumi fel,kerék vissza.
2011. ápr. 1. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!