Ha egy simson-nal megállít a rendőr mit csinálhat?
a motor tip-top, biztosítás van, bukósisak, mellény, első seg.doboz,(izzók?), normális vezetés, csak jogsi nincs.
2 faluval odébb szeretnék menni.
és netalán megállít félúton mit csinálhat?
Nem tudom mikor fogjátok felfogni hogy a jogsi nem azért van, hogy ne kapj büntetést, hanem mert azzal bizonyítod hogy megtanították veled a KRESZ-t!
Attól hogy van motorod, és megtalálod rajta a gázt meg a féket, nem azt jelenti hogy tudsz motorozni!
nem tudom hogy mikor fogjátok fel, hogy a kérdésre válaszoljatok.
és amúgy a kersztis tudom amennyire kell
Leírni se tudod, és kíváncsi lennék átmennél-e egy vizsgafeladatsoron, mert én nem vagyok ebben biztos..
Mindenki azt hiszi hogy tudja, közben meg balesetet okoztok, és szüleitek meg sírnak hogy elütöttek mert idióta vagy...
Nem ertem a valaszolokat miert nem tudnak normalisan, a kerdesre valaszolni.
Ti is voltatok fiatalok b@sszus, le merem fogadni, hogy Nektet is meg voltak a hasonlo dalgaitok.
En sem vagyok kivetel, 14 eves korom ota van motorom, de elöször jogsim, csak 19 evesen lett.
Utolsónál a pont.
Nem véletlenül találték ki a Jogosítványt.
Lehet, hogy tudod kezelni a motort, de mi van akkor ha Marika néni kisétál eléd a 2. faluba te meg kettévágod a Simoddal....mert esetleg nincs meg a kellő rutinod, tapasztalatod.
A rendőrt rohadtul nem fogja érdekelni, hogy "dehát én tudok motorozni he"
Tedd le a jogosítványt, tanulj egy kis felelősséget, aztán jaszkarizhatsz felőlem a 3. faluig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!