Tanuló autó kiválasztása?

Miben nyilvánul meg hogy 'nagy'?Méretben vagy motorban?HA méretre gondoltál akkor lehet benne igazság mivel ha egy nagyobb éretű autóval tanulsz meg parkolni stb akkor egy kisebbel sokkal könnyeb lesz.
A motor méretbe meg szerintemmindegy.

szerintem nincs komoly jelentősége. Kb 30-40 óra alatt nagyon sok rutinra úgysem tudsz szert tenni. A módszerek alapvetően minden kocsinál ugyanazok, ami eltérő a konkrét autó mérete, hogy hogyan érzed, milyen a fordulóköre, stb...
Én pl. Thalia-n tanultam, nagyon szerettem. A saját autómat meg valahogy nem érzem annyira, más a fordulóköre, más a mérete. Elvileg kisebb, mégis bénázok vele.
Szóval inkább szerintem az a fontos, hogy ha saját kocsid lesz, akkor az olyan legyen amit szeretsz vezetni, és érzed is.
Túl nagy autóval nem jó tanulni, mert mindenhol kisebb helyed lesz, márpedig vizsgán inkább legyen több hely, ha véletlenül hibáznál ne üsd ki a karót. Túl kicsi autóval meg azért nem jó tanulni, mert akkor abból fogsz kiindulni hogy minden kocsi akkora. Szvsz valami átlagos méretű családi autóval jó tanulni. Azon belül tökmindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!