Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményed az autókereske...

Mi a véleményed az autókereskedőkről?

Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 09:08
 1/6 A kérdező kommentje:

Úgy általában,és egyéni tapasztalat is érdekel?

Ill. hogy ha kereskedőnél vetted az autód,korrekt volt-e?

2011. márc. 30. 09:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha látják, hogy tényleg akarok valamit venni, akkor kinyalják az ember seggét, nagyon kedvesek, de nekik is csak az üzlet az érdekük, szóval azért átvernek (pl. a visszatekert km óra stb). Én inkább magánszemélytől veszek kocsit.
2011. márc. 30. 09:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Addig vagy nekik te is valaki amíg ki nem adod a zsebedből a pénzed,utána mehetsz amerre akarsz,már nem is ismer meg. Ha úgy érzi ,hogy veszel nála autót,akkor mézes mázas aranyos ,de ha megvetted a vasat,már pl másnap se menj vissza azzal,hogy nem jó az akku ,mert reggel nem indult a motor. Semmit nem fog segíteni.

Csak a lehúzásra mennek.

2011. márc. 30. 10:24
 4/6 T5- ***** válasza:

Egyszer vett rokonom kereskedőtől. Azt mondta az volt az első és utolsó. Jó drágán (már a modellhez képest) megvette az autót, aztán ráköltötte még a vételár felét. Első futómű kompletten kuka, még a gumik a felnikkel is, csak a rugók maradtak, új kipuff könyök (teknővel együtt fel volt ütve), mint kiderűlt később az autó jobb háta és bal eleje törve volt, a mókolt "javítás" elkezdett rohadni. A kábelkorbács úgy volt összekendácsolva szigszallagga, még csak nem is forrasztva. Teknő tömítés, gyújtás rotor tömítés már rég nem tömített. Hátsó gátlók semmit nem csillapítottak. A hirdetésben úgy szerepelt, hogy téli-nyári gumikkal. Hát igen, ez igaz is volt csak a nyári gumi már szinte slick-ek voltak, szóval használhatatlan, természetesen felni nélkül. Kombi rolónak csak a műbőrözése volt meg. a pálcák nem.

Igaz szépen le volt mosva, meg végig volt nyalva pasztával, belül folyt benne a szilikon, meg virítottak az új pedálok, meg az bontott ülések a váltóbottal. De az összes ajtó lógott, meg minden nyöszörgött benne.

Összefoglalva, a kereskedő megveszi mélyen ár alatt az értéktelen hulladékot, rákölt egy kicsit, csinál rá egy friss műszakit, meg kisminkeli, aztán drágán, vagy normális autó árában eladja, ezen van a haszna. Nézd meg mikkel járkálnak. Odamégy, venni akarsz valamit, akkor te vagy a nagykirályhaver, ha meg be akarsz adni valamit akkor piaci ár 65-70%-áért megveszi és legyél neki hálás, hogy milyen nagy arc volt, hogy megszabadított az autódtól. Úgyhogy ha meglátod egy hirdetésben, hogy "járművek ugyanitt", vagy látod, hogy kereskedés akkor azt kerüld el messzire. Hiába mondja, hogy "jaj ez csak bizomány, egyébként egy öreg bácsié volt nézd meg milyen rendben van" hidd el, hogy nem.

2011. márc. 30. 10:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Én kereskedésből vettem autót, mondjuk nem sz@rháziktól hanem Suzuki márkakereskedésből egy használtat. Az ilyen útszéli kóklerektől nem szabad venni semmit. Ahogy valaki írta előttem, amig meg akarod venni haver vagy, utána vidd a szarodat innen. Nekem szerencsére semmi gondom az autóval. Vagy a másik lehetőség, hogy nagyon alaposan átnézed, nem egyszer hanem többször, és legyen lemosva mert a kosz sokmindent elfed. Minimum 3szor el kell menni nézegetni mert mindig észre fogsz venni rajta valamit. Én most hónapokkal később is találok olyan apró hibát rajta amit akkor nem vettem észre (de ez jelentéktelen)
2011. márc. 30. 10:45
 6/6 anonim válasza:
ha bele egyezik pl hogy elvid megnézetni egy autoszerelövel az autot akor az egy jo jel nem rohat stbi .futomüt alurol megnézik ,mert vanak olyan hibák amit mi nem veszünk észre.
2011. márc. 30. 14:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!