Milyen autót építenél, ha a lehetőség megadatna?
Figyelt kérdés
Bizonyos országokban, pl Nagy Britannia, divatosak a kit car-ok és az egyedi autók, amiket egy bevált platformra a tulajdonos maga, vagy ízlésének megfelelően szakavatott teamek építenek meg. (ott ezeket le is lehet vizsgáztatni) Arra vagyok kíváncsi, hogyha valakinek lenne lehetősége épít(t)e(t)ni autót, az milyen jellegű lenne? Műfaj, stílus, formavilág, felszereltség, teljesítmény stb.2011. márc. 29. 16:22
11/13 anonim válasza:
mustang '69-es:) igényesen pimpelni... életem adnám érte:D
12/13 anonim válasza:
Caterham Sevent, szigorúan készletből. Kíváncsi vagyok árulják-e úgy az valamelyik R-verziót.. :D
13/13 anonim válasza:
Hidrogénfúziós vagy gázmeghajtású daihatsu ferozát,
amiben még nagyteljesítményű akksik töltésére is lenne kapacitás a beépített plussz generátoroknak köszönhetően, azokkal meg otthon ellátnám az elektromos hálózatot egy 3 kilowattos szünetmentesen át.
se villanyszámla
se üzemanyagköltség
Tiszta jóság lenne!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!