Simsonra szeretnék babetta gyújtást. Láttam hogy van több fajta lehetőség. Milyet ajánlatok és menyiből lehetne kivitelezni mindeszt?
A babetta gyujtást felejcsd el, mert a simson fordulatát
nem birja. Ha stabil gyujtást szeretnél a motorra, kis
láncfürész vagy fűkasza gyujtást szerezz be. Nekem bejött.
Nem a fenét. A gerjesztő szokott megszakadni, elégni, a fordulat miatt. Ha gyári.
DE!
Írtam, hogy nem úgy kell felrakni az egészet, hogy leveszed egy babsziról és felhányod a Simsonra.
2500 Ft körüli áron készítenek hozzá áttekercselt gerjesztőt meg elektronikát.
Beleépíted, és örök élet +1 nap.
Ha a csapágyaid gagyik, akkor biza' gyorsan lerombolja a főtengelynél lévőket, a fordulat miatt. Főleg még ha üt is a lendkerék egy keveset.
Semmi féle teljesítmény növekedést nem eredményez, csak jobban fogja venni a lapot.
Amik a neten vannak (simson.hu) azok általában gyári gerjesztővel vannak felszerelve, és így is elkérnek értük tizen ezreket, mert van hozzá közdarab, meg át van alakítva a lendkerék.
Javaslom, hogy csináltass közdarabot esztergályossal (a neten található hozzá rajz), Babetta gyári alaplapot, tekercsekkel meg lehet venni max 3 ezerért.
Arról rögtön ledobod a gerjesztőt és rendelsz hozzá áttekercseltet. Ha érdekel még valami, írd le a mailod, elküldöm az msn címem, ott gyorsabb.
Ez az email címem--> hardcore91@freemail.hu
ide ha elküldöd az msn címed akkor felveszlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!