Mi ez a képen? Gáz, ha szét van csúszva?
Figyelt kérdés
Hétfőn szervízbe viszem a kocsim, van egy kis olajszivárgás (porlasztó tisztítás után). A másik kérdés, hogy a következő képen láttam jelölt vastag cső láttam, hogy lötyög és szét van csúszva az egyik illesztésnél. Ez pontosan mi lehet? Nagy gond, hogy így járt a kocsi kb 1-2 ezer km-t? Bejelöltem pirossal.
Illetve másik kérdés, hogy a porlasztó tisztítás lehetséges következménye lehet az olajszivárgás? Esetleg rosszul rakták össze?
2011. márc. 26. 16:42
1/3 anonim 

válasza:

Valami légszívőcső lehet.
Ha a porlasztót 'piszkálták' akkor pedig gázolajosnak kellene lennie nem?!
2/3 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy gázolaj, igazából nem tudom megállapítani, csak azt látom, hogy "nedves"... Illetve (ami durvább), autópályán ugye tolja neki az ember, megállok, majd a szellőzőn jön be egy csekélyke füst... hát mit mondjak elég ijesztő...
2011. márc. 26. 18:47
3/3 anonim 

válasza:

A link nálam nem jó, de így látatlanban azt mondom, hogy a kartergáz csöve lehet a ludas, ez az a cső ami visszavezeti a motorban a dugattyú alá került kipufogógázt a porlasztóhoz, hogy "megegye" a motor, ez megmagyarázná a füstölést is, baja nem lett tőle ne aggódj (már ha tényleg erről van szó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!