A 45 Ah-s 12v Bosch akku rossz vagy az akkumulátor töltőm? Vagy nincs semmi gond?
Vettem egy HB-1206S típusú töltőt, amit ráraktam az akku-ra 12 volt állásba tölteni.
A töltő automata led sorral rendelkezik, a leírás szerint ha levan merülve az akkumulátor akkor mindegyik led ég és fokozatosan alszanak el minél jobban felvan töltve az akkumulátor.
A problémám az lenne hogy miután rákapcsoltam a töltőt a ledek egymás után gyors kialszanak...
Most ilyenkor tölti még az akkumulátort a töltő vagy az automata túltöltés védelem miatt kikapcsol és nem??
Vagy ne foglalkozzak vele hagyjam, ez így is feltölti?
Valaki másnak is van tapasztalata eme töltővel?
Sajna nem töltött, mert 3 óra után ugyanúgy nullán van mint előtte...
Holnap visszaviszem a tacskóba...
Elkértem a szomszéd régi töltőjét most azzal töltöm, azon nincs ilyen automata töltés jelző és nem kapcsol le ha úgy érezné teli van 2 perc alatt..:)
Vigyázz a töltögetéssel,mert ha alapból cellazárlatos az aksi és nem veszi fel a töltést, a töltővel is és a generátoroddal is kib@szarinthatsz. Ezért jók a töltésvezérelt aksitöltők,mert miután feltöltötte az aksit,automatice lekapcsol és nem nem tölt túl.
pl ez : http://www.youtube.com/watch?v=Mwx2JbMIEoI&feature=related
Nekem ilyen van. (LIDL)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!