Fékolaj csere, de hogyan?

Ha a leírtak alapján már cseréltél fékpofákat ill. féktárcsákat,akkor tisztában kellene lenned a légtelenítéssel ami a kérdésedből adódóan hihetetlen,mivel tapasztalt ember nem tesz fel ilyen amatőr kérdést.
TEHÁT KETTŐNK KÖZÜL NEM ÉN VAGYOK AZ,AKI VALÓTLANT ÍRKÁL IDE AMATŐR MÓDON. Szerintem jobban jársz,ha TE szaladgálsz egy szakképzett autószerelőhöz és nem itt próbálod olyannak osztani az észt,aki már látott autót is.
Kókler egy ember lehetsz drága barátom,de ennyi ésszel mint ami neked megadatott,inkább nem veszélyeztetném mások testi épségét,mert komoly bajod származhat belőle.

"Egy fékpofa cserének semmi köze a légtelenítéshez!"
Ha a fékpofa elkopott, a féktuskók jobban kijönnek a helyükről,aminél az "új vastagabb" fékbetéteket be sem tudnád vissza rakni anélkül,hogy a tuskókat ne nyomd vissza a helyükre.
Ez úgy lehetséges,hogy a légtelenítő csavarokat meglazítja a nem amatőr kontár emberke,így azt követően már be tudja tenni az új betéteket. Miután ez megvan,kerekenként lelégtelenítik a rendszert. Nem írok többet,mert már Te amúgy is szakemberré lettél a leírtak alapján és ebből adódóan ezek már amúgy sem új dolgok számodra.
Nem szégyen bevallani ha vki buta ill. tapasztalatlan vmihez,de ezt tudni kell belátni!!!
Én is így vok ezzel,ezért nem ugrok neki meggondolatlanul bárminek amihez pláne nem értek.
Tudod, cukrász és autószerelő esete...
Jóccakát !

" Cukrász " esete A féktuskó nem mozog !!!!
Max a munkahenger ill a fényereg ! :)))
A " Tuskó az áll .

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!