Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha külföldön szeretnék autót...

Ha külföldön szeretnék autót eladni az hogy működik? Mobile. De

Figyelt kérdés
Látom több magyar is hirdet már mobilen. Ha megveszi egy külföldi akkor nekem mit kell intéznem?
2011. márc. 26. 10:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt nem tudom, de kíváncsi lennék én is.

Szerintem ugyan azt amit, minden eladásnál csinálnál.

2011. márc. 26. 11:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen csak ugye ő vinné ki külföldre. De akkor itthon ki kell vonatni a forgalomból és leadni a rendszámot. Ezt nem tudom nekem vagy neki kell intézni.
2011. márc. 26. 11:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha a mobile-n keresztül veszi meg egy külföldi akkor a mobile elintéz mindent. Olvasd el, le van írva minden.

[link]

2011. márc. 26. 12:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha biztos a vétel akkor kivonatod forgalomból és kéretsz rá P-s rendszámot hogy keréken ki tudják vinni, de ha trélert igénylő járműről van szó akkor ugye az sem szükséges. Persze csinálhatja a vevő is, csak én a magyar hivatali ügyinztézést nem szívesen hagynám egy külföldire mert szegény az első okmányirodánál leparkolná az autót és vissza se jönne.
2011. márc. 26. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!