Audi a8 2005 ös évjáratú és a lámpája nagyon gyenge már kilett cserélve az égő. Valaki segitene?
Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 18:13
1/7 anonim válasza:
gazdgag vagy mennyél szakszervízbe az AUDIDDAL
2/7 bp1985 válasza:
Kedves első. Ugyan, egy 6 éves a8 szerinted miért is gazdagságra utal? Én is meg tudnám venni, de nem tudom kihasználni, ezért nem veszek ilyen kaliberű autót. 5-6 milliót ér, rohadtul nem több 10-et, mint új korába. Az én passatom is 6,5 millió volt, akkor ezek szerint én is egy gazdag adócsaló vagyok, mert megvettem, ami kellett?
Kérdező: Szerintem valami beállítás lehet, vagy esetleg a foncsor van elállítódva. Szervizbe nézesd meg, felesleges szakszervizbe vinni, ott csak lehúznak még jobba.
3/7 tsz-tag válasza:
na ez érdekelne...nekem a 2003 as nissan micraba ég ki mindig a jobb égő...vagy 4 szer lett már cserélve és ezidő alatt a balba 1 szer sem.Valakinek valami tipp?
4/7 anonim válasza:
és ki mondta hogy használtan vette? lehet zsír újan és adócsaló :D de jó, biztosíték lehet nem jó.
5/7 Zebra3328 válasza:
Megvárod míg reggel kisüt a napocska, aztán odahalyolsz a lámpához és mélyen belenézel, hogy nincs-e agyonkarcolódva a lámpaüveg, vagy belül a foncsor megvakulva(a csillogó bevonat szokott leválni vagy rozsdásodni).Ha ez a helyzet akkor lámpacsere a megoldás.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen akik segítettek majd megpróbáljuk egyébként is a barátomé szóval ennyit erről
2011. márc. 28. 13:45
7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy már volt vele szervízbe és azt mondták hogy nincs semmi baja
2011. márc. 28. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!