Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményed a 2005 után...

Mi a véleményed a 2005 után gyártott Swiftről?

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 10:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Rámentek a töréstesztekre, dög nehéz autót gyártottak. Már nem az a takarékos kisautó, mint az elődje, amit annyian szidnak.
2011. márc. 24. 10:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Világ életemben Suzuki ellenes voltam (motorok persze kivételek :) ), aztán a párom bejelentette, hogy vesz egyet. Pár heti "vita", az összes autóteszt, fórum, stb végigböngészése utána nagy nehezen igent mondtam :)

3 éve megvan, előző héten volt 60000-es szervízen, szóval azért elég sok kilométert belepakoltunk szegénykébe.

Én nem bántam meg egyáltalán, szerintem árérték arányban tökéletes kisautó, nem volt vele semmi problémánk.

A még újabb swiftbe viszont már rengeteg mindent belepakoltak, tényleg pofás, klassz kis autó lett, csak így árban egy olyan kategóriába léptek amiből már nem vennék suzukit.

2011. márc. 24. 10:37
 3/5 anonim ***** válasza:

A párom is azt vett 2006-ban és csodák csodája, megszerettük. Pedig ez nullextrás: kézi ablak, no centrálzár és teljes fapad, de piros és háromajtós.

És szeretjük, szerintem keveset fogyaszt, ez már biztonságos is és tökéletesen célszerű autó.

2011. márc. 24. 13:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Te, én nemtom, már utaztam ilyenben deh hogy 4-en csomagok nélkül nem férünk el benne normálisan, az tuti! Kicsi a hely, relative nem fogyaszt olyan keveset, a kasztnija szinte papir, deh jobb mint az elődeik. A lényeg a lényeg én nem vennék semmi pénzért.
2011. márc. 24. 19:56
 5/5 anonim ***** válasza:

hát,én tegnap furikáztam egyel(kasznisműhelyből vittük szervizbe)

2005körüli 1.6sport(125le)

ahhoz képest h suzuki..ahhoz képest tetszett...pedig nem vagyok suzukis emberke...

futóműve kemény volt..mondjuk,magyarországi utakhoz durva...de kanyarba jól tart

motort meg...3000-4000körül érzi jól magát...

2011. márc. 24. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!