Mi a véleményed a 2005 után gyártott Swiftről?

Világ életemben Suzuki ellenes voltam (motorok persze kivételek :) ), aztán a párom bejelentette, hogy vesz egyet. Pár heti "vita", az összes autóteszt, fórum, stb végigböngészése utána nagy nehezen igent mondtam :)
3 éve megvan, előző héten volt 60000-es szervízen, szóval azért elég sok kilométert belepakoltunk szegénykébe.
Én nem bántam meg egyáltalán, szerintem árérték arányban tökéletes kisautó, nem volt vele semmi problémánk.
A még újabb swiftbe viszont már rengeteg mindent belepakoltak, tényleg pofás, klassz kis autó lett, csak így árban egy olyan kategóriába léptek amiből már nem vennék suzukit.

A párom is azt vett 2006-ban és csodák csodája, megszerettük. Pedig ez nullextrás: kézi ablak, no centrálzár és teljes fapad, de piros és háromajtós.
És szeretjük, szerintem keveset fogyaszt, ez már biztonságos is és tökéletesen célszerű autó.

hát,én tegnap furikáztam egyel(kasznisműhelyből vittük szervizbe)
2005körüli 1.6sport(125le)
ahhoz képest h suzuki..ahhoz képest tetszett...pedig nem vagyok suzukis emberke...
futóműve kemény volt..mondjuk,magyarországi utakhoz durva...de kanyarba jól tart
motort meg...3000-4000körül érzi jól magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!