Malaguti f12-ről vélemény?
Figyelt kérdés
Ilyen motort szeretnék vásárolni. Kényelmes?(én 95 kiló és 193 cm vagyok)Fogyasztása? Szervízigénye? Tapasztalatok?2011. márc. 20. 20:58
1/18 anonim válasza:
2/18 anonim válasza:
Hozzáteszem, hogy amikor jól ment akkor nagyon jól ment, csak semmi rugózása nem volt és nagyon kényelmetlen egy idő után.
3/18 anonim válasza:
1 évig használtam ilyen motort, az léghűtéses volt, a variátor görgőket cseréltük, más gondom nem volt vele.
Én 194 magas vagyok, és elfértem rajta, igaz nem hosszú utakra használtam, de nekem bevált.
4/18 A kérdező kommentje:
Akkor imádkozok, hogy jót fogjak ki... De hát, melyik motoron nem kell bütykölni ezt-azt? :D
2011. márc. 20. 21:33
5/18 anonim válasza:
1. vagyok:
Amúgy meg tényleg nem egy rossz motor :D
6/18 anonim válasza:
" [link]
Szerintem elég jól leírja. Nekem is hasonló élményeim voltak vele.
"
Érdekes, de nálam is totál ez volt. Ha ment ,akkor jól ment, de mindig volt vmi baja, 3szor kellett teherautóval hazavitetnem mert útközbe bedöglött. Szerencsére megváltam tőle már. Soha többet olasz cucc.
8/18 anonim válasza:
Malaguti pedig olasz,pontos címe a gyárnak :MALAGUTI Spa - Via Ca' Bianca, 1260 - Loc. Poggio Grande - 40024 Castel San Pietro Terme BO - Italy
9/18 anonim válasza:
akkor miért van benne japán blokk??
10/18 anonim válasza:
Minarelli blokk van benne, ami megint csak olasz. Az más, hogy Aeroxban is az van, na de az is Olaszországban készül, nem japánban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!