Gumit újrafutózni lehet?
Figyelt kérdés
Személyautó gumit (13") újra lehet futóztatni? Ha igen akkor megéri? Biztonságos ez?2011. márc. 20. 18:39
3/9 anonim 

válasza:

személyautónál nem éri meg, jön az első durvább meleg és 50 km alatt slickre megy a gumid
4/9 anonim 

válasza:

BKV, meg a Volán csinálja. Azt tessék, menetközben szakad szét a kerék, volánnál legutóbb meg is sérült miatta súlyosan egy gyerek. De szíved joga hogyan döntesz. Főleg ha Suzukid van. Egy újrafutózott gumival megdobva az már tényleg full életveszély. :))))))
5/9 A kérdező kommentje:
Nem akarom csak kérdeztem :D mert az tudtam, hogy teherautóknál, buszoknál lehet csak ezt nem.
2011. márc. 20. 22:10
6/9 anonim 

válasza:

De ilyenre ne is gondolj, mert még komolyan megteszed. Gumin sohase spórólj.
7/9 Olga néni 

válasza:

Nekem egyszer egy tenyérnyi darab vált le 80 km/h sebességnél. Egy élmény volt! Azóta kerülöm a futózott gumikat, a maradék hármat is kidobtam.
8/9 anonim 

válasza:

a futózottnál még az új kínai gumi is jobb
Itt mindenfélét találhatsz, de megjegyzem hogy a kínait is ellenzem
9/9 anonim 

válasza:

Ha szakszerüen végzik a futózást akkor ugyanolyan minőségű mint az új. DE! nagyon vigyázni kell, melyik céggel végezteted, mert sok a kókler! Nagyon könnyű elrontani, és egy kis hiba is végzetes lehet. Az ujrafutózóknak vagy garantálni kell a gyári sebességet, vagy fel kel tüntetni az általuk garantált max sebességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!