1/13 anonim 

válasza:

Szerintem megéri, jó állapotban van, nem is futott olyan sokat, van benne klíma is, és reális árnak tartom azt a 1,5 milliót hozzá. Nekem tetszik :)
3/13 anonim 

válasza:

sok érte a vw nek a póló a legallja. :S nekünk is pólónk van, és sok a baj vele. A régebbi pólók közt is nézz szét van amire vigyáztak és fél árban megkapod, ugyanezzel a motorral.
4/13 anonim 

válasza:

szerintem meg ne vegyél benzinst, hanem dieselt, 5 litert se eszik...
5/13 anonim 

válasza:

csak dieselt szabad venni.
sokkal kevesebbet eszik.
és ha kicsit megvan hajtva akkor sem ugrik meg a fogyasztása.
a polo 1.4pdtdi 4litert eszik városban.(az enyém ennyit)
de ha nagyon hajtom akkoris maxxxx 5.5liter!! a benzinesről ez nemmondható el.
6/13 A kérdező kommentje:
miért rosszak a polok?
évi 3000 km-t teszünk majd bele kb. akkor is megéri a dízel?
2011. márc. 20. 15:52
7/13 anonim 

válasza:

nekünk benzines 6-7 litert eszik
8/13 anonim 

válasza:

ha hosszabbtávra akarjátok akkor szerintem megéri a diesel.
nekem nemmindegy személyszerint hogy 4-5 litert tankolok gázolajból vagy 7-8at benzinből 100km-re.
arról nemis beszélve hogy gázolajat szinte mindenki tud szerezni olcsóbban. a nemkellően megfizetett sofőröktől..
én 250ért veszem literjét. 1000ft 100km városban..
9/13 anonim 

válasza:

Ha évi 3000km-t mész akkor ne vegyél dízel autót,nem éri meg.Gázolajat már egyébként sem lehet könnyen szerezni.A POLO 1,4pdtdi 3 hengeres motor.Nem azt mondom,hogy rossz,csak vannak számomra elviselhetetlen tulajdonságai.Pl.:a 3 henger miatt rázkódik a motor,és gyorsításnál is remeg az autó.Nem nagyon,csak ha egy 4 hengeres dízelbe átülsz igen feltŰnően csendes!Ezek személyes tapasztalatok.Erről az autóról az a véleményem,hogy női tulajdonos nem igazán rak sötétített fóliát az autóra,és vagány tetőantennát! :) De lehet,hogy tévedek.Nézd meg,és ha megtetszik vedd meg!
10/13 anonim 

válasza:

de lehet.
és szerintem a 4 literes fogyasztás akkoris sokkal jobb mint a 6-7-8.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!