Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Erről az autóról vélemény?

Erről az autóról vélemény?

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 19. 11:00
1 2
 11/13 anonim válasza:
egy ilyen autóval hosszú utat nem szabad bevállalni.ha akarod segíthetek keresni.
2011. márc. 19. 13:01
 12/13 anonim válasza:
ezek a kilométer számlálójukat visszapörgetik és simán átvágnak. ennyire egyszerű.(az utolsó válasz írója)
2011. márc. 19. 13:02
 13/13 anonim ***** válasza:

nem akarlak lebeszélni, de olcsón jó diesel autót nem igazán fogsz kapni.

A dízelek jellemzően céges/nagyobb kategóriájú autók és vagy már nagyon sok km van bennük, vagy szét vannak hajtva, vagy nagyon öregek. Mindegyik kockázatos, főleg egy dízel, amihez ha hozzá kell nyúlni, sokba is kerülhet. Értem én hogy kis fogyasztású autót akarsz, de mivel ma már a gázolaj ugyananyni mint a benzin, érdemes elgondolkodni inkább egy kicsi igénytelen benzinesen.

Szeptemberben vettem autót, akkor elég jól körüljártam a piacot, olcsón jó dieselt nem igazán lehet kapni. Megnéztünk egy olyan kocsit, hogy kívülről pöpec votl, de alig indult be, az adagolója ujítva volt, de még így is voltak vele parák, az adagoló ujítás után is.

2011. márc. 19. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!