Keresek egy autót, hogyan találhatnám meg?
Figyelt kérdés
Rendszáma megvan, az autó full ugyanolyan 1980-as kocsi, mint az enyém, még a színe is. KTI Hulladéknál rákerestem, budapesti, de nevet nem dobott ki sajnos, nem lettem okosabb.2011. márc. 18. 09:04
1/9 anonim válasza:
Hivatalos csatornákon (KTI, magyarorszag.hu gépjárműkereső) nem is fogsz nevet kapni. A legjobb megoldás márkafórumokon érdeklődni, hátha ott ismeri valaki.
2/9 A kérdező kommentje:
Ott már körbenéztem, nem találtam meg, Magyarország.hu-n meg sima regisztrációval nem lehet keresni, magasabb prioritással lehet, amihez okmányirodában kell időpontot kérni, és 3-4 hónapos várakozási idők vannak.
2011. márc. 18. 09:24
3/9 anonim válasza:
A magyarország.hu regisztrációt gyorsan meg szokták csinálni az okmányirodában, de ez neked most nem fog segíteni.
Ott nem fogsz tulajdonosi adatokhoz hozzájutni.
Esetleg, ha ideírnád milyen autó, akkor előrébb lennél...
4/9 A kérdező kommentje:
Kisautó, egy Fiat 126 (Kispolszki, de még nem Polski Fiat) KTI alapján egy negyed kerületet már behatároltam, ahol fellelhető lehet...
2011. márc. 18. 12:20
5/9 anonim válasza:
Igaz, hogy OFF és személyes kicsit, de miért érdekel ennyire ez az autó?
:-)
6/9 anonim válasza:
Keress egy csókos zsarut ,vagy közterest ....... :)
Megoldást találsz .
7/9 A kérdező kommentje:
16:03 Csak mert ugyanolyan, mint az enyém, és ezekből a régebbiekből kevés van már :)
2011. márc. 18. 18:26
8/9 anonim válasza:
A kispolski is Polskifiat, a másik, hogy ez már szerintem meleg téma, mert a másik tulaj magánügye, hogy hol lakik. Neked ahoz semmi közöd. Egyet tehetsz, keresel fórumokat ahol esetleg ő is fent van, és ha akarja(!) találkozhattok. Amúgy ne kutakodj, mert zaklatásnak minősül.
9/9 anonim válasza:
Valami vagy FIAT 126, vagy Polski Fiat 126p, vagyis kis Polski. Nem a régi, krómlökhárítós, kúpos felnis, nagy osztókörű, 600-as kis Polskira gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!