Babetta 206-ra 210-es kipufogó?
Figyelt kérdés
A 206-os Babettára jó a 210-es kipufogó cső? Nem a dob, hanem a cső, azt tudom, hogy a 28-on ugyanolyan van mint a 206-on, de a 210-es az illeszkedik a 206-ra?2011. márc. 17. 16:26
1/10 anonim válasza:
Szia szerintem nem illeszkedik vegyél egy 207-eset rá az biztos hogy jó a 210-es kicsit más
2/10 A kérdező kommentje:
207-est vettem, de nem jó rá... Ugye 206-on van még egy hajlítás a kipu könyökön, és a 210-es az hasonlít egy kicsit, de nem akarok megint rosszat venni...
2011. márc. 17. 16:36
3/10 anonim válasza:
uhh hát hallod nem jó rá a 207-es?Hát nem tudom nemhinném hogy a 210-es jó lenne-e rá esetleg kérdezz utána a babetta fórumon: [link]
vagy ha tényleg nem jó akkor nézz utána egy használtnak amit max elviszel krómozni
4/10 A kérdező kommentje:
2011. márc. 17. 16:43
5/10 anonim válasza:
értem hát nem tom szerintem kérdezd meg
6/10 anonim válasza:
Ha megvan az amlyik kell, kapd le és vidd el a boltba aztán össze tudod hasonlíttani.Nem egy nagy kunszt szét szedni.Kettő anya a hengerfejnél és egy összekötő anya a furulyás résznél.A hengerfejnél csak óvatossan,mert könnyen kiszakadhat a menet.De ezt Te is biztosan tudod.
7/10 anonim válasza:
Szia:)
Megint én vagyok, a "kipus"
Nem jó, mivel a 207 és 210-eseknél a kipura egy fül volt szerelve, azzal fogtad oda a vázhoz, de a 228 és 206-osoknál a dobba volt 2 lyuk fúrva, abba lehetett 2 csavart becsavarni a vázon keresztül, és a könyökcsövet /amit neked kell/ azt azért hajlították 3x mivel ha a 210-esét teszed rá akkor nem hajlítódik a pedáltengely után vissza a vázhoz, a 206-osé meg igen. Ma ha kell segítség, vagy bármi más szólj:))
8/10 anonim válasza:
JA és a 207-es meg a 210-es egész kipurendszere ugyan az:)
9/10 anonim válasza:
bár meg lehet oldani ugy is hogy hegesztessz egy fület a dobodra oszt kész:DDD
10/10 A kérdező kommentje:
Igazából a könyököt néztem, de rájöttem, hogy nem jó.
2011. márc. 17. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!