Hol és mennyiért lehet venni xenon lámpához automata magasságállítót?

Hát olyan 100.000 Ft körül van.
Plusz kötelező még hozzá lámpamosót is beszerelned, ha az sincs az autódon!
Köszönöm a gyors válaszodat!
Akkor érdemesebb lesz venni az autóba gyári lámpát, mert így lett véve az autó 2 évesen és míg a rendőr meg nem büntetett nem is tudtam, hogy nem gyári a xenon a kocsiban, és hogy ilyenekre szükség van

Szívesen! Hát igen, sajnos :( Bár azzal meg feleennyit se fogsz látni...
Amúgy megkérdezhetem mennyire büntetett meg? Mert amúgy nekem is xenon van, és nincsenek ilyen ketyeréim :( De még sose szólt rendőr.
Most 10.000 Ft - ot kaptam, de azt mondták, hogy legközelebb a forgalmit veszik el. :( A környékünkön Borsodban nagyon rá vannak állva a rendőrök a xenonra. Sok ismerősömmel szedették már ki.
Sajnos kevesebbet fogok látni, de a 100.000 Ft elég sok a lámpára. Engem sose zavart, hogyha velem szembe jött xenonos autó és nekem se szolt még senki, hogy állítsak a lámpán mert vakít, csak már nem tudnak miből pénzt csinálni a rendőrök....

Nah, akkor egész olcsón megúsztad most :)
Hát igen, az a tiszta, ha lecseréled...mondjuk nekem is 1-2 hónapja, műszaki óta, sima izzó van benn. Húzom-halasztom a xenon visszaszerelését... :)
Sajnos muszáj lesz lecserélni, pedig nem nagyon akartam.
Ez van ezt kell szeretni :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!