Utólag klimát be lehet egy autóba szerelni, ha jelenleg nem gyári tartozéka?
Figyelt kérdés
Van egy VW Borám és nincs klima benne,utólagosan be lehet szereltetni bele mondjuk mechanikusat és ha be,akkor sokba kerülne ez,vagy hagyjam a fenébe?2011. márc. 16. 22:06
1/5 T5- válasza:
Mindent lehet. Mivel szerelték a Borákat klímával is, én a helyedben néznék bele bonottan, minden tartozékával. Kérdés, hogy megéri-e neked a klíma és a beszerelés ára.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát pont ez az,hogy ezt nem tudom,mennyibe kerülne,mert ha drága akkor nem érdekel..
2011. márc. 16. 22:37
3/5 T5- válasza:
Azért azt ne várd el kedves kérdező, hogy mi túrjuk helyetted a netet. De megnéztem (nem fogok másnak reklámot csinálni itt), racingbazáron van 80-ért komlett digit klíma Borához, meg 40, 60-ért kompresszor is. Beszerelés nagyon változó, utána kell érdeklődni a környékeden, de az is van ahogy nézem, 90-től 180-200 ezerig terjed.
Ha a véleményemre vagy esetleg kíváncsi, én nem szerelnék utólagos klímát az autómba.
4/5 Olga néni válasza:
Új klíma szervizben beszerelve 2-300 ezer körül. Bontott persze olcsóbb, de lutri, mikor áll be. Én sem foglalkoznék a kérdéssel, sok munka, sok utánajárás, sok pénz...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az információt,igy tényleg nem érdemes foglalkozni vele,marad az ablaklehúzás!
2011. márc. 16. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!