Audi vagy BMW?

BMW.
Pedig Audit már vezettem (A8 4.2 FSI és A6 3.0 TDI), BMW-t nem, mégis...

Én biztos az Audit választanám.
De nekem a BMW egyáltalán nem tetszik. Vannak jók, de azokat sem venném meg.

A mostani pár éves BMW-k sem a hibátlan működésükről szólnak,egyre több a hiba velük,csak ismerős autószerelővel kell beszélni aki garantáltan megerősít ebben a tényállásban.
Úgyhogy inkább : AUDI !!!

Ezt neked kell eldöntened. Mire szeretnéd? Én nem ismerem a vezetési stílusod és képességeidet, így erre nem is lehet választ adni. Szerintem nincs ilyen, hogy jobb vagy rosszabb az Audi a BMW közt. Egyszerűen más a kettő. Ugyanakkor nem lehet összehasonlítani így két márkát. Melyik a jobb Audo V8 vagy az új BMW 118D ? Erre adj választ! A BMW-nél inkább a sportosságra mennek rá, hangsúlyozzák, hogy tradícionális hátul kaparós autó, megőrzik a két vesét és az ikerfényszórót, és a pilótán van a hangsúly, ezért van a vezető felé döntött középkonzol.
Az Audi, első kerék hajtású, vagy éppen quattro hajtású, amire meg az Audi nagyon büszke. Nem mellesleg nagyon jó hajtáslánc ez a TORSEN (a Torque és a Sensing szavakból) difis változat. Mostanában nagyon nyomják ezt a techno stílust az ingolstadtiak.
Mindenki döntse el, melyik tetszik.
Én BMW párti vagyok.

Én is BMW párti vagyok, és BMW tulaj.
22 évesen hibátlanul üzemel. Ha meg agyonhajtják meg 20 évesek kínozzák nem kell csodálkozni.
Audi volt ismerősömnek, szívott is vele rendesen, főleg az automata A4-essel. Nekem csak VW Golfom volt, de én több VW által gyártott autót nem veszek

Audi!
BMWnek nem tetszik ez a fölényes stílusa amit képvisel. Pláne ha megnézed itthon mekkora majmok közlekednek vele. Amúgy designba se nagyon jönnek be nekem, 20 év alatt szinte alig változtattak rajt. Kicsit öreguras, belsejük meg egyenesen hányás. Audi fiatalosabb meg szebbek is. Mondjuk nekem csak a TT kellene más nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!