Érdemes 10 éves Audi A4-est vásárolni?
Milyen meghibásodásokkal számolhatok? Mire figyeljek vásárláskor?
Légyszi segítsetek, nő vagyok...
1999-es évjárat, 2000-es dízel, 140e km-rel.
Köszi!
Välaszom egyertelmüen: NEM!
11éves autót akarsz, 140ekm-rel ??? Csak egy púppal több a hátadra. Vegyel egy kis SUZUKI-t, avval nem lesz bajod!
11éves 140e km-el?
Jó vicc hacsak nem egy 85 éves bácsi volt a tulaja aki csak a templomig meg az sztk-ig használta, és még dízel is ráadásul, dízelt az ember csak akkor vesz ha megy évi min 35-40e km-t különben nem érné meg, tehát ebben legalább 350-400e vagy még annál is több van,bár ha karban volt tartva akkor még lehet jó.
Ha van ügyfélkapud akkor le tudod kérni a kocsi adatait, magyarország.hu ott a keresés és ott a gépjárműkereső
hujujj...szomszéd, még ok.
nahde, annak az ismerösének az akárkijének a 3. cimbije...még most sem venném!
Elsö voltam!
SUZUKI-t vegyél!
Ha keveset is, de ész nélkül volt használva, a motor főegységeinek meghibásodása nagyon sokba kerülhet neked, gondolok itt akár turbóra.
És 99-ben tudtommal nem volt 2000-es dízel, csak 1.9-es.
Én semmiképp nem venném meg a helyedben, nem valószínű, hogy megbízható autó.
ha valóban 140e van benne, azért az nem kevés ha még audi is, ha meg sokat áll garázsban akkor 1-2 hónap alatt beletesznek 20-25e km-t és az év többi részében csak áll?
A mi kocsink minden nap megy 40 km-t, hetente 1x 120at és évente 15e km-t megy, úgyhogy ez az audi bőven használva van nem csak a helyet foglalja a garázsban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!