Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért fullad le? Alapjárati...

Miért fullad le? Alapjárati probléma.

Figyelt kérdés

Van egy 1989-es Fiat Tipo 1.4ie központi injektoros autóm.

Az a gondom hogy manapság ha beindítom egy ideig tartja az alapjáratot, utána elengedi és leáll. Utána általában indul egyből újra, de ugyan ezt csinálja. Alapjárati motor nincs beszerelve, de már így vettem. Akku elég gyenge, sokszor alig 12 V van benne, de még épp hogy becsürren a drágám.

Ötlet? Mit kellene megnézzek? Akkura lehet-e fogni ezt?

2011. márc. 9. 21:03
 1/5 anonim ***** válasza:
lehet rá fogni, valami hibát biztosan okoz az alacsony akkufeszültség a tipoknál, de már nem emlékszem mit. Lehet csak az immo vacakol miatta, lényeg, töltsd fel inkább. A fojtószelep végállása nem lett elállítva? Nincs valahol kosz?
2011. márc. 9. 21:09
 2/5 A kérdező kommentje:

Akku már töltődik.

Kösz a befecskendezés környékén nincs. A pillangó szelepet nem hiszem hogy elállítottam volna. Kövér gáznál egyébként szépen duruzsol. Csak ezt az alapjáratot nem szeresse. Lehet túl hideg van neki?

2011. márc. 9. 21:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, nekem 1.4-es bravám van, hasonló a motor, és a befecskendezés. Kell rajta lennie alapjárat motornak, elvileg a központi injektor szélvédő felőli részen kell lennie, elvileg 3- vagy 4 vezeték csatlakozik rá. Az 1.2-es bravok hibája volt, hogy za alapjárati motor gyakran elkoszolódott, és elment, vagy ingadozott az alapjárat.
2011. márc. 9. 21:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja, a Brava/Bravo az majdcsak ugyan az mint egy Tipo. Vissza rakom majd az alapjárati motort, hátha megoldja a gondot. Bár azt furcsállom hogy eddig meg nem hiányzott neki.
2011. márc. 9. 21:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Az egy dolog hogy nem hiányzott,de ugy vegyed hogy mi is öregszünk.
2011. márc. 10. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!