Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit kell tennem? Vettem...

Mit kell tennem? Vettem bontásra egy autót, le szeretném adni a rendszámot. Ez hogy működik?

Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha jól tudom te odahaza nem bonthatod el, elméletileg csak bontóban lehet, ahol szabályosan elkülönítik a környezetszennyező, az újrahasznosítható stb. anyagokat.

Keress egy bontót ami elvégzi a forgalomból kivonást is, aztán szedj ki mindent az autóból ami kell, végül maradékot add le náluk.

Olyat is hallottam hogy valahol elég volt ha aleadtad az alvázszámot tartalmazó karosszériadarabot és a rendszámot, de lehet ilyen lehetőséget nem találsz már.

2011. márc. 8. 19:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Saját bontásra nem szabad venni rendszámos kocsit!!!
2011. márc. 8. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezt jól beszívtad. Fizetheted az átírást, a biztosítást, a súlyadót, bocsi teljesítményadót, a kivonást a forgalomból, az eljuttatást a bontóig, és még a bontót is ki kell fizetned. Vadiúj fődarabokat vehettél volna ennyiért.
2011. márc. 8. 20:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Vettél bontásra egy autót! Adásvételit írtál? Az előző tulajnak kellett volna kivonatni a forgalomból. Ha ő nem vonatta ki az szívás, mert akkor Neked még át is kell iratni, meg tényleg ahogy írták kötelező, teljesítményadó. A kivonatás sincs ingyen sajnos.
2011. márc. 8. 20:44
 5/7 anonim ***** válasza:

gáz, olyan nincs hogy bontásra veszel rendszámos autót :)

bontásra csak külföldi papírosat szabad venni

jelentsd be hogy ellopták ... :/

2011. márc. 9. 13:14
 6/7 anonim ***** válasza:
13.14-nek igaza van,ellopták és kész ,de mit csinálsz a maradékkal kiteszed a kapudba?
2011. márc. 9. 16:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát ez gáz.

Veheted a bontóba és még neked kell fizetni, hogy kivonják a forgalomból, az autót természetesen ott kell hagyni :(

Persze olyat is láttam már, hogy csak az alváz/motor számot vitték be XD

2011. márc. 14. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!