2/15 A kérdező kommentje:
az úgy már jó:D
2011. márc. 8. 17:24
3/15 anonim válasza:
ez 1 idegesítő hangú semmit nem érő motor
4/15 A kérdező kommentje:
próbáltad már?
2011. márc. 8. 17:29
6/15 anonim 

válasza:

Igen, én már próbáltam!
De most nem mennék bele, miért sz*rabb mint egy autó.
Egyébként nem rockeres. Stílusfüggetlen. Csak több rocker vén csont jár vele, mint rapper.
Egyébként tök mindegy, akármilyen stílushoz is csak egy kiegészítő. És aki ezzel akar rocker, rapper vagy bármi is lenni, az már magában egy sz*r ember.
7/15 A kérdező kommentje:
én nem hasonlítanám össze egy autóval, de mint motor is szar, vagy csak egy autónál szarabb?
2011. márc. 8. 17:44
8/15 anonim 

válasza:

mint motor úgy is egy rakat szar. mikor vettem volt lehetőség ilyenre is de inkább vettem cbr 1000 rr fireblade-et
9/15 A kérdező kommentje:
és mitől szar?
2011. márc. 8. 17:51
10/15 anonim 

válasza:

Az hogy szar-e vagy sem, szerintem relatív. Milyen használatra? Mert showbike-nak kiváló. Stílus tiszta, szép építés. Utcára tényleg szar. Használhatatlan szinte. Kényelmetlen az üléspozíció, túl hosszú a villája, és túl döntött. Üdv: egy motoros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!