Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen festéket vegyek a...

Milyen festéket vegyek a robogó vázára?

Figyelt kérdés
Most felújítás alatt van a motorom lent van róla minden idom, stb, és a váza már kicsikét csúnya, és én leszeretném fújni a vázat pirosra! És szerintetek milyen festéket vegyek hozzá???/spray érdekelne/ Ha lehet akkor márkát is és olyat ami bírja a fényt, hőt, dörzsölést, stb.
2011. márc. 6. 21:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Alapból a sprék csak nagyon vékony rétegeket képesek felhordani. De ha már minden áron spry akkor lényegében teljesen mindegy. Inkább szilikonoldót vegyél hozzá és azzal töröld át alaposan a vázat. Meg vegyél 1 pár új kerti kesztyűt is 120ft kb megéri.. Még egy trükköt elárulok. Tedd fel a radiátorra a festéket melegedni és mikor kb 30-C fokos akkor állj neki festegetni vele. 10C fok alatt ne nagyon fess mert kicsapódik a hígító a spray-ből és hamar lejön a festésed. Várd meg hogy megkössön és akkor még menj át rajta egy sorral. De vigyázz ne fojjon meg mert csúnya lesz! Úgyse látod hol festetted le 2. soron úgy hogy csak érzésből ne ess túlzásokba! Ha maradt festék amit kétlek akkor harmadjára is menj át rajta. ha ez neked így nem elég erős akkor vegyél lakkot és fújd le azzal is ,de szerintem az már felesleges. Én tavaly autó lökhárítót fújtam le wellux vagy valami ilyesmi nevű festékkel azóta is bírja.
2011. márc. 6. 23:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Háát nagyon szépen köszönöm a gyors válaszod, sokat segített! :)
2011. márc. 7. 13:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Vegyél veluxot mert én is azzal festettem le az autómat otthon házilag,csak meleg kell hogy legyen.
2011. márc. 9. 15:30
 4/6 anonim válasza:
Akril alapú festéknél készülj fel, hogy a benzin szépen lemossa.
2011. márc. 9. 23:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Akkor a Spray mindenféleképp felejtős? ... ha a benzin lemossa??
2011. márc. 11. 22:24
 6/6 anonim válasza:
Nem feltétlen, de azon a részen igen, ahova kifolyhat a benzin. Külső idomokat szerintem ugyanúgy le tudod festeni, de a tankra valami más festéket keress.
2011. márc. 16. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!