2006-os 1.2-es Fiat Grande Punto 1.4 millióért?
elég vegyes tapasztalatokat olavstam eddig az interneten, esetleg van vkinek ilen autója és neki mi a tapasztalata?
megér ennyi pénzt?
én főként városi használatra venném igénybe meg hétvégenként 20 km-es távolságra
esetleg egy évben egyszer nagyobb kirándulásra az országon belül
22/L
jó autó, sokan szidják de mostanra már tényleg eléggé összakepták magukat
kiválló motorok, megbízhatóság, bár nem olyan az összeszerelési minőség mint az audiba, de motorikusan mégis jobb és olcsóbb fentartani
szerintem jó választás lenne!
sok sikert!
1.4 millióért 1.2-es majdnem Ladát ?
Azért mert 1.2-es semmi gazdaságosság nincs benne pláne fogyasztás szempontjából. Ilyen pici motorokkal megáldott autóknak vastagabban kell nyomni a gázt,hogy érezz valamit akár egy komolyabb előzés során. A gazdaságosság kizárólag átíráskor ill. biztosításkor lehet jelentőségük,de mivel jelen esetben egy 22 éves csajsziról lévén szó kizárólag az átírásnál akadhat némi pozitívuma ennek az autónak a ccm-ből adódóan. A kor az,ami később előnyöket adhat a biztosításnál és az évek alatt levezetett balesetmentes közlekedésnél.
Egyébként városban az 1,2-es is képes annyit megenni benzinből mint pl. az 1,4-es csak a nagyobb ccm.-es motor hamarabb reagál a gázadásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!