Peugeot 106d hátsó híd csere? mitől romlik el? honnan tudhatom a cserealkatrészről hogy jó?
Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 13:55
1/6 anonim válasza:
Torziós rúgós megoldása van,van benne egy tűgörgős csapágy amit utólag nem lehet kenni,és ez lassan berágódik és szétkopik:-(
Tipushiba sajnos:-(
2/6 A kérdező kommentje:
akkor elvileg a csapágy van elkopva? mibaja lehet még?
nemláttam még az autót mert holnap megyek érte de mondták előre h cserélni kell.
2011. márc. 4. 15:01
3/6 anonim válasza:
Ilyenkor felújítják,magyarul csapágy csere és megperselyezik ha nagyon berágódtak a felületek.
Ha mondták hogy javítani kell akkor olcsóbban el tudod honzi.
4/6 A kérdező kommentje:
mennyit érhet egy 1994 es 3ajtós 1.4 dizel?
a híd cseréjét leszámítva rendbevan. ülések kopottak.. nemfiatal autó.
2011. márc. 5. 09:09
5/6 anonim válasza:
Nézz szét a használtautón.
Nem tudom menyit érhet,ha költeni kell rá nem sokat,olyan 100-200000 forint között lehet.
Amugy jó kis autó:-)
6/6 anonim válasza:
Elfelejtettem írni az 1527ccm es motorral megbízhatóbb,ha lehet olyan motorral vedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!