Ha jogsi nélkül vezetek, megbüntetnek?
Hát én egyszer az egész pénztárcám otthonhagytam és 40 km-errel odébb elkövettem egy kisebb szabálysértést, rendőr rögtön levillogott. Se jogsi, se forgalmi, se személyi, semmi papírom nem volt.
De ugye ő le tudja kérdezni, azt mondta, hogy emiatt feljelenthetne, de végül rendes volt és eltekintett a papírok hiányától, csak a szabálysértésért büntetett.
A többi papírom nálam van , csak a jogsit a kocsiban hagyom hogy ne maradjon itthon , csak este nem jutott eszembe kivenni a onnan , reggel megt már nem volt itthon az autó mikor felkeltem.
Köszönöm a válaszokat.
Alapszabaly hogy papirokat SOHA ne hagyd az autoban. Mar csak azert se mert ne konnyitse meg az ember a tolvaj dolgat.
Amugy otthon nem tudom hogy megy, itt ha van jogsid csak nincs nalad, akkor 3 napon belul be kell mutatnod az eloljarosagon, meg becsengetni valami kb huszeuros buntit. Ha viszont effektive NINCS jogositvany, az mar joval huzosabb ugy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!