Fogyaszthat sokat az autóm cserére szoruló akkumulátor miatt?
Nekem amikor új nagy mélynyomót dobtam az autóba , akkor a feszültségingadozástól kicsit meghülyült az autó computer -e és ettől 1-2 literrel többet fogyasztott , mert néha behülyült .
Tehát szerintem előfordulhat ilyesmi akár nálad is , bár azért az a plusz 7 liter inkább másra IS utal , az már durva ...
Köszi a válaszokat, nekem is van autohifim ráadásul több százezres nagyságrendű, a beépítés után meg is nőtt kb egy literrel a fogyasztás de az normális.
Lambda szonda kilőve, be lett mérve és teljesen okés.
Hall senzor lett cserélve, az sem oldotta meg, a számítógép szerint már nem rossz semmi benne és tanácstalan vagyok én is meg a szerelő is.
Rossz benzin? Angliában élek itt talán elég jó minőségű a benzin, általában Shell-t kap.
Úgy néz ki ebből VW márkaszervíz lesz csak ódzkodtam tőle Angliában az ilyesmi nem két fillér :(
jah, bocs :)
vw? akkor nem csodálom -.-
mikori évjá. és milyen?
Tökmindegy mikori észlény, egyik pillanatról a másikra nem fogyaszthat ennyivel többet...
Pff vártam a sok idióta hozzászólását...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!