Igaz hogy a digitális km számlálót nem lehet visszapörgetni?
Figyelt kérdés
Ha vki olyan kocsit vesz amiben digitális a km számláló az biztos lehet benne hogy valós km van a kocsiban?2011. márc. 3. 06:09
11/12 anonim 

válasza:

Nekem az oktatóm az orrom előtt csinálta meg ..pontosabban nem ő hanem egy szervizes haverja ahová viszont én vezettem el.Nem volt több 10percnél az egész folyamat.Csak rádugott valamit aztán megkérdezte hogy ,,mennyit szeretnél ?" azt mondja hogy ,,most elég lesz 25.000km" .. és végeztünk is.:)
12/12 anonim 

válasza:

Az oktatód valószínűleg tudatos autófelhasználó, és előre teker az órán, hogy a végén jól el tudja adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!