Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezt miért csinálhatja a...

Ezt miért csinálhatja a kocsim? :S

Figyelt kérdés
Tehát ez kb. tavaly szeptemberben kezdődött. Elkezdet nyikorogni valami hátul. Szerintem a kerék az. Ez mitől lehet? Ha balra rántom a kormányt akkor abbahagyja. Toyota Auris 2007-es
2011. márc. 2. 17:52
 1/6 lodarazs ***** válasza:
Meg kell tisztítani a hátsó féket.
2011. márc. 2. 18:40
 2/6 k.krisz03 ***** válasza:

Tárcsafékes hátul? Valószínűleg peremesre kopott, bár ez a perem inkább csak rozsda. El kell távolítani, és megszűnik.

De van egy mégjobb ötletem. Mivel mi innen nem halljuk, így neked (vagy a szerviznek) kell megkeresned a hang forrását. Emeld fel a kocsi hátulját, és forgasd a kerekeket, mozgasd a futóművet, stb. Gyorsan meglesz a hiba.

2011. márc. 2. 19:47
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi!
2011. márc. 3. 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Kerékcsapágy az enyém is csinálta..
2011. márc. 3. 18:00
 5/6 k.krisz03 ***** válasza:
A csapágy inkább morog. Legalábbis a Kangoo-ban azt csinálta, amit a raktér jól felerősített. Mondjuk a generátor csapágyai viszont tényleg nyikorogtak. Ezért is írtam, hogy fel kell emelni, és meg kell hallgatni, honnan jön a zaj...
2011. márc. 3. 19:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha csapágyas az életbe nem hallja szegény hiába emeli meg. Az csak akkor morog vagy sipákol ha súly van rajta. De lehet hogy a fékbetét stabilizáló rugó/lapka tört el. De elsősorban érdemes a féktárcsát megnézni hogy van e nagy perem e? Am nekem a pegeot-om csinálta elől. és az is el halgatott ha rántottam egyet a kormányon.
2011. márc. 7. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!