Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Történt már ilyen veletek...

Történt már ilyen veletek benzinkúton? Mit csináltatok?

Figyelt kérdés

Gondolsz egyet és beülsz a kocsiba elmész a kútra és tankolsz. Tudod hogy van a kocsiba pl. 2000 ft és azt beleteteted. Vannak erőszakos kutasok "Majd én tankolok" szöveggel és "véletlen" többet tesz bele mint 2000 ft. Mit csináltatok? Hisz több pénz nincs nálad...???

(nem 10ft-al több megy bele hanem több százzal..)

2011. márc. 2. 16:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
15%

Aki 2000-ért tankol az meg is érdemli, hogy megszopassák :P

Ha 6 zsemlét akarsz venni a boltban, akkor sem 6-szor mész el a boltba, hanem egyszerre veszed meg. Nem tudom, egyesek miért ilyen retardált módon tankolnak...

2011. márc. 2. 19:59
 12/22 anonim válasza:

ez nem retardaltsag. aki nem havonta kap penzt, hanem hetente, az nem engedheti meg, hogy mindig teletankoljon.

Velem is megesett, hogy tobbet tankolt a paraszt miutan kertem h 5 ert tegyen bele egy centivel se tobbet 5500 nal allt le. otthagytam az otezrest a penztarosnal, a sracnak meg megkoszontem az ingyen benzint. orditottak, hogy megvan a rendszamom, meg majd jon a rendor, azota sem jott. Mondjuk miutan mutattam is neki h 5 ert kerek benzint, nevettem volna ha a videot fel akarjak hasznalni ellenem...

egyszeru dolog a kereskedelem, csak magyarorszagon valamiert a kiszolgalok nem ertik, hogy nem en vagyok ertuk, hanem ok vannak ertunk. ezt a vilagon mindenhol megertik csak itt nem megy a fejekbe...

2011. márc. 2. 21:26
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

"ez nem retardaltsag. aki nem havonta kap penzt, hanem hetente, az nem engedheti meg, hogy mindig teletankoljon. "

Teht egy kocsi fenntartását megengedheti magának, de annyi tartalékkal nem rendelkezik, hogy teletankolja azt a nyamvadt kocsit? Ne röhögtess már..

2011. márc. 2. 22:37
 14/22 anonim ***** válasza:
Gondolom a shell-nél történt ez az eset, vagy nem ? :)
2011. márc. 2. 23:20
 15/22 anonim ***** válasza:

"Akii 2000-ért tankol az meg is érdemli, hogy megszopassák :P Ha 6 zsemlét akarsz venni a boltban, akkor sem 6-szor mész el a boltba, hanem egyszerre veszed meg."

Ha nekem a héten 6 zsemle kell de ma csak kettő, nem fogom mind a hatot megvenni. Egyed te másnap, harmadnap a szárazat, én biza inkább veszek majd akkor újra. Kicsit rossz a példád, nem gondolod ?

"Nem tudom, egyesek miért ilyen retardált módon tankolnak...

"Teht egy kocsi fenntartását megengedheti magának, de annyi tartalékkal nem rendelkezik, hogy teletankolja azt a nyamvadt kocsit? Ne röhögtess már.."

Most kell benzin és holnaptól olcsóbb, nem fogok 2 ezernél többet tankolni....

Nincs nálam csak kétezer a többi kellett a közértben, vagy akárhol...

Rossz az üzemanyagszintmérőm, 3/4 felett ugrál a mutató veszettül, a műszert kímélendő nem fogok többet tankolni...

folytathatnám.... De nem teszem. Pont ezért mérik literre, hogy ha nekem úgy tetszik, akár 2000 Ft ért tankoljak.

Ember! Millió és egy oka lehet, hogy valaki annyiért tankol, amennyiért. Elég szűklátókörűségre vall, ha ezt nem látod be, és valóban képtelen vagy olyan szitut elképzelni, ahol indokolt az ilyesfajta tankolás. Sokkal inkább vall EZ retardáltságra, mint az ilyen "minimáltankolás". Ha akarod, tankold tele a sajátod, senkit nem érdekel. De fogadd el, mindenkinek szíve joga annyit tankolni, amennyit szeretne...

És máskor nézz tükörbe, mielőtt baromságokat beszélsz.

maci

2011. márc. 3. 15:05
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

"Ha nekem a héten 6 zsemle kell de ma csak kettő, nem fogom mind a hatot megvenni. Egyed te másnap, harmadnap a szárazat, én biza inkább veszek majd akkor újra. Kicsit rossz a példád, nem gondolod ?"

Szerintem a te példád rossz. A benzinnek semmi baja nem lesz attól, ha a kocsi tankjában van...

2011. márc. 3. 15:19
 17/22 A kérdező kommentje:

Na figyelj már! Senki ismétlem senki nem mondta , hogy üres volt a tankom. De hosszabb utak előtt inkább teszek bele 2 ezer forinttal többet , minthogy ismeretlen helyen keresgéljem a benzinkutat. Nem beszélve arról ha idő megyek valahova. Volt időm beültem és megtankoltam. Senki nem mondta hogy üres volt a tank és hogy "csak" 2 ezer forintnyi benzin volt benne. De ha neked ennyi pénzed van nyugodtan megtankolhatod az én tankom is. És amúgy se a kérdésre válaszoltál. Lehet nálam 5-10 ezer is ha túlnyomja az a barom...Egyébként OMW kúton történt. De a shellnél sem valami kedvesek. Na igen..ez jó téma hogy értünk vannak...történt olyan eset is , hogy haverom felhúzták az meg jól orcántörölte. Az "egyesével mész boltba zsömléért" s*ggfej bekaphatja a hímvesszőm!

Egyébként van motorom is szóval még azt is fel tudom tartani s*ggfej! Rendszám nélküli motorral könnyebb eljönni ha túlnyomja :) ( van mikor rendszám nélkül megyek ki tankolni de csak tavasszal egyéb okok miatt :)

2011. márc. 3. 18:18
 18/22 anonim ***** válasza:

"Egyébként van motorom is szóval még azt is fel tudom tartani s*ggfej! Rendszám nélküli motorral könnyebb eljönni ha túlnyomja :) ( van mikor rendszám nélkül megyek ki tankolni de csak tavasszal egyéb okok miatt :)"

Hát igen, ez a te szinted :) Egy szánalmas, sunyi, becstelen alak vagy ;)

2011. márc. 3. 18:34
 19/22 A kérdező kommentje:
csak lazán megtehetem...Te meg csak maradj az unalmas fekete-fehér szinteden....Ott érzed jól magad...nekem sokkal több jár :)
2011. márc. 4. 18:44
 20/22 anonim ***** válasza:
mond neki szivja le!te nem annyiért kérted!!
2011. márc. 6. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!