Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megbüntettek? Hol/hogy lehet...

Nory0722 kérdése:

Megbüntettek? Hol/hogy lehet megtudni, hogy kapok e 50ezres bírságot?

Figyelt kérdés
Átmentem a sárga lámpán,de már nem tudtam volna megállni,mivel akkor váltott sárgára a lámpa,mikor már alatta voltam! Egy rendőrautó állt ott,de a vészvillogó ki volt téve!
2011. márc. 2. 09:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Sárgáért soha nem kapsz büntetést,mellékesen azért kell 50-el menni városban,hogy meg tudj állni,ha kell....
2011. márc. 2. 10:04
 2/7 anonim válasza:
Ez aztán a para kérdés.Ultrapara.Remélem nem skizo vagy.
2011. márc. 2. 10:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha 3 hónapon belül nem kapsz tértivevényes küldeményt, akkor mindenképpen megúsztad.

Ha feletted váltott a lámpa Sárgára, az nem szabálytalan. Az a szabálytalan, ha feletted vált Sárgáról Pirosra és Te ezt még láttad (láthattad). Akkor elszúrtad.

(Ha nem kameráztak, hanem csak ott álltak, és rögtön nem mentek utánad, akkor kevés az esélye, hogy bármilyen büntetést kapj utólag.) :)

2011. márc. 2. 10:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha mégsem sárga volt az a lámpa, akkor kapsz majd egy határozatot, amin lesz egy ügyiratszám. Azt be kell gépelni az alábbi oldalon, és ott lesz minden, fényképpel, fellebbezési határidővel stb együtt. Addig sehol sem tudsz érdeklődni. Ha sárga volt, akkor emiatt nem fog a postás csöngetni.

[link]

2011. márc. 2. 10:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz már megállni akkor nem szabálytlan, ha áthajtasz. Tanultál KRESZt vagy vetted a jogsit?
2011. márc. 2. 15:53
 6/7 anonim ***** válasza:

"mivel akkor váltott sárgára a lámpa,mikor már alatta voltam"

Akkor teljesen szabályos voltál! Hiszen pont az a sárga lényege, hogy mindenki meg tudjon állni, mire piros lesz, egyfajta előjelző.

2011. márc. 2. 20:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak,akik értelmesen válaszoltak! Skizosnak: nem vagyok skizo,de gazdag sem,és már most elkezdek gyűjteni,ha megbűntettek,mivel nem szeretném,hogy 'anyuci kifizesse helyettem'! A másik okos: nem szeretem azokat,akik egész nap a gép előtt ülnek és azt lesik,mikor 'alázhatnak le' egy másik embert! Sajnos sok van belőletek,sajnos legtöbb magyar,ti is ugyan olyan buták vagytok,mint 'ők/azok' csak a másikat tudjátok kioktatni úgy,hogy semmit nem tudtok az életről. Tanultam kresszt és be is tartom,és utána is jártam,mivel én 2éve tanultam,mikor még sárgáért egyáltalán nem járt büntetés. Mint már említettem, nem szeretném,hogy anya fizessen helyettem!
2011. márc. 9. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!