Érdemes '90-es évjáratú Passat-ba (1,6 TD helyett 1,9 TDi) motort cserélni?
Ha már úgyis kell cserélni és passzol, miért ne.
Az biztos, hogy új forgalmit kap, amibe az új motorszám be lesz írva.
Hogy milyen engedély kell arról kérdezz meg egy vizsgaállomást a közeledben.
Mivel az akkori Passatokban nem volt 1.9Tdi motor, így esélyes, hogy kell engedély, ha legálisan akarod megoldani.
Apámnak is ilyen kocsija van, marha sok gond volt már a motorjával :S, viszont azok a tdi motorok fényévvel jobbak, még ha csak a 90 lovasat is rakjátok bele.
Gondolom ez a malacorrú Passat lehet ha 90-es kiadás. Tényleg érdemes ennyit hernyázni egy 20éven túli autóval?
Nem lefikázni akarom a kérdezőt,csak megérteni mit miért és megéri-e egyáltalán. Nekem anno egy jó öreg dieselnél miután a hengerfejtömítésem adta meg magát olyan összegeket emlegettek,ami után nem egy jó szerelőt akartam,hanem egy jó mély árkot az autónak.Természetesen nem a hf.tömítés lett volna sok,hanem az új hengerfej 70000Ft-ért. (Made in France) :-/
Szerintem építtesd át, ha kis pénzből kijön.
Mivel most volt vizsgáztatva, jó eséllyel nem fognak a motortérbe bele nézni. Ha lejár a műszaki akkor pedig el kell adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!