Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet, hogy még sincs baja?...

Lehet, hogy még sincs baja? Be merjem indítani?

Figyelt kérdés
Télről elővettem a robogómat,kb 3hete.Használtam két hétig minden jó volt.Most pár napja -fokok voltak és menni akartam vele,nem indult.Olaj,benzin minden rendben,úgy ahogy kell.Önindító nem indította és a berúgókar meg volt szorulva.Arra gondoltam,hogy főtengely vagy valami motorikus a baj.Ja,és egyszer csak kifolyt belőle a benzin.Ma reggel meg nézem,mozdul a berúgókar,És az önindító is pöccen.
2011. márc. 1. 13:01
 1/5 anonim válasza:
lehet a fagy nem tett neki jót és az volt a baj ,de amig nem tudod h miért folyt ki a benzi ne használd,veszélyes!nézze meg szak ember!
2011. márc. 1. 13:28
 2/5 A kérdező kommentje:
igazad van,nem próbálkozok vele.Inkább megnézetem.
2011. márc. 1. 14:04
 3/5 POciCi ***** válasza:

a benzin azért folyt el mert átszakadt a membrán és a tűszelep se zárt rendesen

aminek következtében telefolyt a forgattyúsház és ezért szorult meg az egész

amikor elindult a kipufogó nem köpött ki benzint?

2011. márc. 1. 19:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem figyeltem a kipufogót.Tegnap du.lementem a szerelőhöz ugyan azt mondta,amit te,hogy membrán baja van.Ezért telefolyt benzinnel és megszorult.Ma viszem le hozzá és megcsinálja,vagy cseréli már nem tudom.Köszi szépen,100%-os választ adtál.
2011. márc. 2. 09:51
 5/5 POciCi ***** válasza:

okéoké :D

nincs mit ;)

2011. márc. 2. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!