Más is vizsgázott így?
Figyelt kérdés
Barátnőm anyukájának az élettársa régen vizsgáztatott és van 1 haverja akinél a barátnőm 30.000-ért megcsinálhatná,de viszont ha szerezz 3 embert akkor ingyen lenne mind a négyünknek. Viszont apum azon gondolkodik, hogy akkor hogy éri meg ez a csávónak (aki vizsgáztat) vélemények? Több ilyenről is hallottam, hogy jófej volt a csávó és egy egész csoportot is levizsgáztatot ingyen ( osztálytársamnak is meg van így az elsősegély része) am ez mindennnel együtt ingyen lenne, csak majd sokat kell utazni diákként busszal kb 3400-ból jönne ki 1 személy csak már helyszineket nem akarok írni. De viszont valszeg nem kéne fizetni mert nekem a barátom is jönne neki meg az apukája vinne, mert ő meg faluba lakik és nehéz lenne menni.Csak akkor a kérdés, hogy kik vizsgáztak így? És megérte-e nekik?2011. febr. 28. 18:31
1/1 anonim válasza:
Kérdés hogy mire vizsgázott le? segédmotor vagy autó? targonca? döngölőgép?
Hát én nem akarlak kiábrándítani de én 130 ba vizsgáztam 6-éve le kocsira. Azóta szerintem csak drágult. A jogsinál nem a vizsgadíjjak hanem a kötelező 40 óra vezetés a drága.
De lehet te a kresz tanfolyamra gondolsz.. Olyan van ,hogy az ingyenes és csak a vizsga díjat kell fizetni az 4-5 ezer Ft forint. Viszont azt tudnod kell hogy ha elkezdesz egy jogsi tanfolyamot akkor azt 1 évig halaszthatod utána újra kell kezdened mindent az elejétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!