Hol szoktál tankolni? És miért ott?
Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 01:37
11/27 anonim válasza:
Lukoil: mert itt van a szomszédban, olcsó, és sosem volt vele semmi baj. Ott dolgoztam másfél évig, ismerem. :)
12/27 anonim 

válasza:

OMV kúton. Valamint BWD, BoT, és BH. Néha ToT-ban is.
13/27 anonim válasza:
Leginkább shell nél , de E85 -öt is szoktam a másik autóba , és azt itt a nem messze lévő maszeknál (azzal se volt még baj)
14/27 anonim 

válasza:

MOL.
Nem mintha szeretném, de a céges benzinkártya csak ide jó. mondjuk így, h nem én fizetem, nem is nagyon izgat sem az, h mennyiért, sem az, h hol... ;-)
15/27 anonim 

válasza:

Én Auchan, vagy OIL kúton. Csak etanolt tankolok, Lukoil nincs a közelben, az Agipra meg nem megyek, mert eddig mindig megszívtam náluk a rossz minőségű etanol miatt. Szarok a shell, OMV jobb minőségére, ha nem képesek etanolt tartani...
16/27 T5- 

válasza:

MOL
A környéken náluk van a legjobb árban, és már csak elvből is.
17/27 anonim 

válasza:

különbség max a kiszolgálásban és az árban lehet, mindenhova a MOL viszi a benzint. Az auchan kútnál 100% ugyanazt tankolod, mint egy mol kútnál.
18/27 anonim 

válasza:

Omv kúton és gázolajat szoktam tankolni, mert dieselem van. Hidegben én megveszem az alpesi dieselt, mert hagy legyen biztosabb hogy beindul, természetesen nincsenek indítási gondok. Nyáron is fülre mintha szebben menne a motor az OMV gázolajjal, lehet csak a fülem csal, de lehet hogy tényleg jobb.
19/27 anonim 

válasza:

Avia,felesben etanollal,öreg Swiftbe.
20/27 anonim 

válasza:

100 literes 1996 WW passat kombim van, és itt lakom Záhonyba, azaz 500 méter a határ szóvall, a benzinár emelkedés nem fogja érinteni a pénzügyeimet. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!