Fontos hogy klíma legyen az autóban?
Figyelt kérdés
kb fél éven belül megakarom venni első autómat, már meglévő friss jogosítvánnyal.
kis autót szeretnék mindenképpen!
Opel Corsa-ban gondolkodok. majd pénztől függ hogy B vagy C -s lesz-e ..
LÉnyeges a klima? esetleg utólag is bele lehetne szereltetni?
sok autót nézegettem az utóbbi időben és amik tetszettek jo állapotban voltak,nem volt bennük klima:S
2011. febr. 27. 17:26
1/28 anonim válasza:
Igen lényeges, és te is tetethetsz bele utólag, csak annyiba kerül, mintha vennél egy másikat a meglévő mellé.
2/28 anonim válasza:
Utólag beépíteni elég drága mulatság kb 200e környéke. Ha bontottan találsz hozzá alkatrészt akkor kijöhet a feléből is talán. Az h fontos-e azt neked kell eldönteni, mennyire vagy kényelem mániás. Nekem pl nem szemponz de az emberek nagy része nem venne autót klíma nélkül.
3/28 A kérdező kommentje:
jah és inkább csak városban használnám.. évente max 1-2 alkalommal hosszabb távra..
20/L
2011. febr. 27. 17:30
5/28 anonim válasza:
számomra alapfelszereltség kell legyen mert kb 23 fok fölött nem komfortos számomra a levegő ;
6/28 anonim válasza:
városban szerintem nincs akkora jelentősége, mert mégha le is hűti az autót pár perc alatt ameddig közlekedsz, utána hirtelen kiszállsz a melegre, az nemvalami jó érzés. Azonkívül h nem is egészséges a hirtelen váltakozása a hidegnek és a melegnek.
7/28 anonim válasza:
17:32
23 fok fölött?:O Orosz vagy finn származású vagy?:D
Meg mit csinálsz pl gyalog a 40 fokban? megsülsz?XD
8/28 A kérdező kommentje:
persze igen jo lenne a klímás.. csak mindig azokban az autókban nicns amik megfelelnének nekem:S
köszönöm a válaszokat:)
2011. febr. 27. 17:34
9/28 A kérdező kommentje:
és sztetek amugy egy opel corsa B-s autóba az 1.0-s motor kicsi? vagy elég az kezdésnek?
2011. febr. 27. 17:36
10/28 anonim válasza:
Nem 1 erőgép, de ha megtanulsz gyorsan váltani, mert sokat kell a nyomaték hiányában, akkor városban elég szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!