Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fontos hogy klíma legyen az...

Fontos hogy klíma legyen az autóban?

Figyelt kérdés

kb fél éven belül megakarom venni első autómat, már meglévő friss jogosítvánnyal.

kis autót szeretnék mindenképpen!

Opel Corsa-ban gondolkodok. majd pénztől függ hogy B vagy C -s lesz-e ..

LÉnyeges a klima? esetleg utólag is bele lehetne szereltetni?

sok autót nézegettem az utóbbi időben és amik tetszettek jo állapotban voltak,nem volt bennük klima:S

2011. febr. 27. 17:26
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Igen lényeges, és te is tetethetsz bele utólag, csak annyiba kerül, mintha vennél egy másikat a meglévő mellé.
2011. febr. 27. 17:29
 2/28 anonim ***** válasza:
Utólag beépíteni elég drága mulatság kb 200e környéke. Ha bontottan találsz hozzá alkatrészt akkor kijöhet a feléből is talán. Az h fontos-e azt neked kell eldönteni, mennyire vagy kényelem mániás. Nekem pl nem szemponz de az emberek nagy része nem venne autót klíma nélkül.
2011. febr. 27. 17:30
 3/28 A kérdező kommentje:

jah és inkább csak városban használnám.. évente max 1-2 alkalommal hosszabb távra..

20/L

4/28 anonim ***** válasza:
*szempont
 5/28 anonim ***** válasza:
számomra alapfelszereltség kell legyen mert kb 23 fok fölött nem komfortos számomra a levegő ;
2011. febr. 27. 17:32
 6/28 anonim ***** válasza:
városban szerintem nincs akkora jelentősége, mert mégha le is hűti az autót pár perc alatt ameddig közlekedsz, utána hirtelen kiszállsz a melegre, az nemvalami jó érzés. Azonkívül h nem is egészséges a hirtelen váltakozása a hidegnek és a melegnek.
2011. febr. 27. 17:32
 7/28 anonim ***** válasza:

17:32

23 fok fölött?:O Orosz vagy finn származású vagy?:D

Meg mit csinálsz pl gyalog a 40 fokban? megsülsz?XD

2011. febr. 27. 17:34
 8/28 A kérdező kommentje:

persze igen jo lenne a klímás.. csak mindig azokban az autókban nicns amik megfelelnének nekem:S

köszönöm a válaszokat:)

2011. febr. 27. 17:34
 9/28 A kérdező kommentje:
és sztetek amugy egy opel corsa B-s autóba az 1.0-s motor kicsi? vagy elég az kezdésnek?
2011. febr. 27. 17:36
 10/28 anonim ***** válasza:
Nem 1 erőgép, de ha megtanulsz gyorsan váltani, mert sokat kell a nyomaték hiányában, akkor városban elég szerintem.
2011. febr. 27. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!