Elvégeztem az olajcserét, de mégis füstöl utána az olaj miért?
Nekem benzines van.Tudtommal a benzinüzemű motor üzemhőmérséklete valamivel magasabb,mint a diesel üzeműeké.Velem ilyen még nem fordult elő,bár forró motorra még nem öntöttem olajat.Forró,amikor leengedem,de megvárom,míg kihűl.De,amikor forró motorról leveszem a zárósapkát,nem füstöl.Milyen márkájú olaj volt?Szav.idő rendben van?
Szerintem mindenképpen gond van vele,mégpedig az olajjal van gond.Még arra tudok gondolni,hogy miután ráöntötted a friss olajat,az kiszorította a kartergázt és távozni kényszerült,ahogy levetted a zárósapkát.Csak azt nem értem,hogy,mközben öntötted,miért nem füstölt,hiszen akkor is távoznia kellett volna...Levetted a zárósapkát,mielőtt elkezted leengedni az olajat?-Nem nézlek hülyének,csak arra gondolok,hogy így lett leengedve és ettől előfordulhatott,hogy később ért fel a gáz odáig.Ha ilyenről nincs szó,akkor szerintem mindenképp az olaj sz@r,mert annak nem szabad füstölnie,mert az koromképződéssel jár.Én a helyedben vennék másik olajat és lecserélném.Remélem,tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!