Fishby kérdése:
Hol keressem a hibát a salakmotoromon?
Figyelt kérdés
Vettem egy salakomotort és az a problémám lenne vele hogy amikor rámegyek a jégre kb.200 méter után lefullad. Próbáltam más hőértékű gyertyát a kondit is megnéztem, de így sem lehet vele menni. Mi lehet a baja? Az itteni szerelők nem tudnak hozzá szólni mert ilyen motort még nem láttak.2011. febr. 26. 10:35
1/7 POciCi válasza:
És ha csak simán mész vele {nem jégen} akk is csinálja?
3/7 A kérdező kommentje:
Csak jégen próbáltam. Máshol nem is tudnám használni sajnos. A bakon még úgy ahogy felpörög de mihelyst ráülök és mennék vele akkor kb. 200 méter után lehörög.
Metanolt és ricinust raktam bele.
2011. febr. 26. 13:24
4/7 anonim válasza:
Nyélgázon is hajlamos a lefulladásra? Mert az elvileg normális hogy zárt fojtószelepnél megállhat a motor, ez nem hiba.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen! Amikor fölmegyek a jégre kis gázon akkor nincs semmi gond de amikor elkezdhetném húzni lefullad. Kb. úgy mintha nem kapna üzemanyagot. De persze azt kap.
2011. febr. 26. 17:04
6/7 anonim válasza:
A karbin a triszka lehet h el van tomódve..
7/7 anonim válasza:
Milyen karburátor van rajta? Amal, Delorto?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!