Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagyon gyengén világít az...

Nagyon gyengén világít az autóm izzója. Már többször volt izzócsere is. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

városban elmegy, de városon kívül ha fennfelejtem pl a hosszút nem villognak rám, akkor olyan kb mint alapjáraton.

A világítás iránya be lett állítva, azt hittük az a probléma.

VW Lupo 1.6 disel

2011. febr. 25. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyok túl nagy szakértő a dologban,de biztos,hogy a megfelelő akkumulátort használod?
2011. febr. 25. 21:20
 2/5 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen problémám citroen bx-nél feszültség szabályozó csere megoldotta a problémát.
2011. febr. 25. 21:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkuja, töltése rendben kell hogy legyen, különben ebben az időben 3 napi használat után el se indulna...
2011. febr. 25. 21:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Lámpát nézd meg a froncsort meg a szöget kéne beálítani.

Feszültség szabályzó ha nem lenne jó a generátorba tultöltésed lenne. 11,5v alatt az önindító meg nem is működne.

2011. febr. 25. 22:20
 5/5 lodarazs ***** válasza:
Mennyire tiszta az a fényszóró? Lehet, hogy nagyon koszos vagy matt.
2011. febr. 25. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!